Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σκληρή απάντηση Πηλαδάκη μετά τη σύλληψη του για χρέη στο Δημόσιο

Ο επιχειρηματίας επισημαίνει ότι το ελληνικό Δημόσιο του οφείλει από το 2009 πιστοποιημένο ΦΠΑ ύψους 6,25 εκατομμυρίων ευρώ, πλέον τόκων, τη στιγμή που η σύλληψή του έγινε για χρέη 4 εκ. «Πού είναι το κράτος δικαίου; Πόσοι Έλληνες επιχειρηματίες θα μείνουν στη χώρα;», διερωτάται στην ανακοίνωσή του.


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης, ως απάντηση στη σύλληψή του το μεσημέρι της Πέμπτης για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.


Ο επιχειρηματίας επισημαίνει ότι το ελληνικό Δημόσιο του οφείλει από το 2009 πιστοποιημένο ΦΠΑ ύψους 6,25 εκατομμυρίων ευρώ, πλέον τόκων, ενώ αντίστοιχα ο ίδιος έχει πληρώσει και χρεωθεί τόκους και προσαυξήσεις για τα χρέη του άνω των 3 εκατομμυρίων για το αντίστοιχο διάστημα.

«Δηλαδή σχεδόν το σύνολο των ποσών που με ταλαιπώρησαν», επισημαίνει, και διερωτάται: «Πού είναι το κράτος δικαίου; Πόσοι Έλληνες επιχειρηματίες θα μείνουν στη χώρα;».

Τέλος, ο επιχειρηματίας επισημαίνει ότι απασχολεί περίπου 600 ανθρώπους τα τελευταία πέντε χρόνια δίχως να έχει προβεί σε απολύσεις, παρά το γεγονός ότι υπαρχει πτώση του τζίρου 60 με 70%


Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...